Hej


Efter 30 år på arbejdsmarkedet med karriere i forsvaret, som selvstændig erhvervsdrivende med 15 ansatte og flere år som arbejdsleder i servicebranchen, har jeg fundet ud af, at det giver mig personlig tilfredsstillelse at hjælpe andre i deres selvudvikling.


Med min faglige baggrund som leder, coach, kropsterapeut og hypnoterapeut har jeg nogle rigtig gode værktøjer til at løse de opgaver jeg bliver stillet. Jeg er i konstant faglig og personlig udvikling ud fra de erfaringer jeg oplever som behandler, de samtaler jeg har med klienter samt via min sparring i mit professionelle netværk. Det er en lang og lærerig proces at være behandler. Hvis man som jeg vil hjælpe mennesker og være en kompetent behandler, bliver man aldrig nogensinde færdig med at uddanne sig.


Min store passion for at hjælpe folk videre i deres egen udvikling udlever jeg når jeg afholder kurser. Her har jeg mulighed for at viderebringe nogle de værktøjer som jeg selv har lært, og som jeg synes virker bedst.

 

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret på min webside er du altid velkommen til at ringe eller maile, inden du booker en behandling.

KVALIFIKATIONER


År som praktiserende: 12+

Uddannelse:

Certificeret hypnoterapeut og hypnotisør
Stresscoach

Erhvervscoach

Mentaltræner
NLP Practitioner

Kropsterapeut

Lægeeksamineret sportsmassør

UndervisereSPECIALER


Terapi mod depression

Stresshåndtering

Angsthåndtering

Individuel coaching

CERTIFICERINGER


Det er en lang og lærerig proces at være behandler. Hvis man som jeg vil hjælpe mennesker og være en kompetent behandler, bliver man aldrig nogensinde færdig med at uddanne sig.