Individuel Terapi


Praktiske ting at vide hvis man overvejer hypnoseEr hypnose noget for mig ?

Inden du beslutter om hypnose er noget for dig, skal du gøre op med dig selv om du er klar til at ændre det som skal ændres for DIN skyld.

Det er nemlig sådan at modsat hvad mange tror, så kan man ikke få folk til at gøre noget som de ikke har lyst til i hypnose.
Så vil du stoppe med at ryge for din partner skyld, arbejde med din ludomani pga familien, skal du tabe dig pga andres ønsker så virker hypnosen ikke, og er spild af dine penge og min tid.


For at hypnosen virker skal DU have lyst til at lave ændringen for DIN skyldHvad kan man arbejde med ?
Alle de negative ting som du har overbevidst dig selvom og tænker, eks jeg er ikke god nok, jeg kan ikke holde op med at ryge, jeg kan ikke bestå køreprøven og mange flere.
Det kan også være følelser som man mærker eks smerte, sorg, vrede, opgivenhed, stress, jalousi m.fl.


Kan ikke nævne alle de mulige negative tanker eller følelser som man kan have, men det giver en mening om hvad man kan bruge hypnose til.


Hvad er hypnose ?

Hypnose er en afslappet tilstand, som når man dagdrømmer eller falder i staver.
Når vi er i den tilstand kan vi bruge vores forestillingsevne til at ændre de negative overbevisninger som begrænser os.


Hvorfor virker hypnose ?

Hypnose vikker fordi at den afslappet tilstand hypnose typisk er, er vi åbent og modtagelige for positive foreslag som hypnotisøren kommer med.
De ting som vi forestiller os når vi er i trance ( hypnose ) tror vores hjerne bla på.
Så forestiller man sig det modsatte at det negative, ville hjenen opfatte det som det er sket rigtig og ikke blot i hypnose, og derfor gemme det som et nyt mønstre / overbevisning.


Kan alle hypnotiseres ?

Ja hypnose også kaldt trance er noget vi kommer i flere gange dagligt mere eller mindre.
Som når vi falder i staver, dyrker meditation, eller forsvinder helt ind i bøger og film.

Så er man i en mild form for trance.


80 % kan gå i hypnose uden problemer, 10 % er rigtig gode, og 10 % skal lige lære det.

Det er lige som alt andet, jo flere gange man har prøvet det, jo nemmere er det.
Så hvor god du er ved jeg ikke før vi går igang med hypnosen.

Har man ADHA, er på stærk antidressiv eller medicineret med andet som kan være i vejen for at koncentrere sig, kan hypnosen have en mindre eller ingen effekt, og det er derfor vigtigt at nævne. 


Hvor mange sessioner skal man have ?

Som beskrevet overfor. så er vi alle forskellige til at gå i hypnose og reagere forskelligt på udefra kommende ting.

Måske du bliver mindre skræmt af noget som vil skræmme andre, eller er ligeglad med noget som påvirker andre.

Så man kan ikke forudsige hvor mange sessioner det det kræves at få forløst sin problemstilling.

Normalt er 1-3 sessioner nok, og man vil typisk allerede efter den første session mærke en forbedring, nogle gang er den forbedring nok til at man kan komme videre, og andre gange skal der måske en session mere til.

Nogle problemstillinger kræver også mere end adre, eks fobier og eksamen angst er en enkelt gang typsik nok, hvor PDST og stress vil kræve nogle flere gange.

Jeg anbefaler at man købe 3 sessioner, og er 1-2 sessioner nok, kan man bruge det på en anden problemstilling.

Book tiderne med en lille uge imellem med det samme, så du kan få de tider som passer dig bedst.Hvad antal sessioner anbefaler du dine klienter ? 

Jeg har haft mere end 4000 klienter til hypnose, og har en bred viden og erfaring i hvilken emner der kræver mere eller mindre sessioner.
Men jeg bliver nød til at have en samtale med dig først, for at finde ud af hvor meget det fylder og hvordan jeg fornemmer vi vil respondere på en hypnose session


Det er vigtigere for mig at hjælpe dig helt igennem end at sælge dig noget som du ikke kan/skal bruge.Hvad hvis det nu ikke virker for mig ?

Hvergang jeg høre om nogle hvor det ikke har virket, og spørger indtil hvor mange sessioner de har haft, er svaret typisk kun 1 gang.

Nogle gange sker noget andet end forventet hvis man ikke har fået fat på roden af problemer, derfor pre-samtalen er vigtig, og man har gjort sig klar inden hvad som det er man vil ændre inden man møder op.

Det kan også være der har været en dårlige kemi mellem klient og behandler, man ikke har følt sig tryg eller klar, måsker man har været lidt stresset på dagen hvor man fik sin session, og derfor havde svært ved at slippe tankerne og være nede i hypnosen.

Eller man måske havde fundet en som ikke havde den erfaring der skulle til, pris og kvalitet ( læs: Erfaring ) hænger oftest sammen. 

Det er vigtig at man forstår at hypnose ikke er en magisk formel som bliver læst op, og har samme effekt på alle.

Men at hypnoterapi er psykoterapi i hypnose, og kræver derfor en god terapeut.Hvorfor vælge dig og ikke en som er billigere ?

Nogle steder kan man få hypnose til priser helt ned til 500-700 kr.


Man skal være obs på at mange som sætter prisen billigt, ikke laver det som deres hoved beskæftigelse, og derfor måske heller ikke har den samme erfaring med i rygsækken, hvilket kan betyde at det kan kræve flere behandlinger eller være uden virkning i sidste ende.


Hvis man tilbyder hypnose på hobby-plan er man nok heller ikke motiveret for at efteruddanne sig løbende da det koster mange penge at tage på kurser og efteruddanne sig løbende.

Mine priser er sat efter at jeg er forsikret, jeg er med i en brancheforening, jeg er forpligtet til at holder mig opdateret på kurser og uddannelse, og jeg har 12 år erfaring med mere end 4000 klienter.

Spørg dig selv, hvem vil du gå til med dit eller en af dine kæres problemstilling, til den som er  billigst eller mest erfarne !

 

Kan jeg have nogle med til sessionen ?

Ved børn og unge som er utrygge er det fint med en forældre, men sessioner med ledsagere er generalt ikke en god ide.

Grunden til at det er en skidt ide er at der kan komme nogle personlige ting som man ikke ønsker at dele, eller man holder det tilbage af samme grund. Det kan også være at det er enten mor og far som er grunden til at der er en udfordring.

Man skal huske at det er terapi, og det er oftest private ting som kommer frem under en session.
  


Så hvad kan jeg gøre for at få det bedste resultat ?


1) Gør dig klar over hvad det er du gerne vil have hjælp til at lave om og hvorfor.


Eks jeg blokere når jeg er til eksamner, og vil gerne kunne gå til eksamen og fremlægge alle de ting jeg kan uden at klappen går ned.


2) Kom udhvillet og klar


Er du lige blevet fyret på dagen, har fået en ekstra regning der vælter økonomien eller lign. kan det være svært at slippe tankerne og koncentere sig om sessionen - afmeld i god tid og få en ny tid


3) Skriv alle de negative ting ned til dig selv omkring din problemstilling, så kan du ugen efter tage din note frem og se forskellen.


Nogle gange kan vi ikke selv opdage forandringen, man kan ikke mærke noget som ikke er der mere. 

4) Lav selvhypnose minimum de næste 7 dage efter sessionen, det vil ankre dit nye jeg endnu mere.