HYPNOSE OG ANGSTHypnose mod angst - angst ebhandlingAngst har mange ansigter, og kommer desværre mere ofte hos både børn, unge og voksne.
Faktisk mener man er at 350-400.000 personer i Danmark lider af angst, og at de sidste 10 år er angst hos børn og unge tredoblet


En veluddannet hypnotisør og hypnoterapeut kan guide dig i hypnose tilstanden, for at frigøre dig fra angsten, og hjælpe med at indlære andre strategier til håndtering af angsten.

I forhold til mange andre behandlingsformer er hypnose typisk en meget effektiv behandlingsform til alle angsttilstande.


Her er nogle af de mest gængse former for angst som jeg støder på i min hverdag i klinikken, og som jeg kan hjælpe dig med.


Præstations angst som nok er den form for angst flest kommer med, angst før man skal præstere til en køreprøve, eksamen, jobsamtale eller hvis man skal holde en tale foran andre o.lign.
Nogle mærker det på dagen, og andre dagene op til præstationen.
Den følges ofte af fysiske symptomer som nervøsitet, søvnbesvær, hjertebanken, svedproblemer og svimmelhed.


Social angst handler om at føle det ubehageligt eller ubekvemt at være sammen med andre socialt.
Følelsen af at være forkert, at være utilstrækkelig, at andre vurderer en negativt, skaber indre negative forestillinger.


Panik angst er angst,hvor kroppen går i alarm beredskab, selvom der reel ikke er nogle fare.
Det kan komme uventet og kan komme med vejrtrækningsbesvær, hjertebanken og svimmelhed. Angstanfaldene kan handle om angsten for at dø, miste kontrollen eller andet.


Generel angst er en vedvarende tilstand af bekymring, og er ikke nødvendigvis knyttet til bestemte ting og årsager.
De kan forekomme sammen med depression, der kan udmynte sig i en frygt for fremtiden. En frygt for hvad den kan bringe af ulykker eller bekymringer over hverdagen.


Tvangstanker (OCD), kan være tanker, der generer angst, stress og selvbebrejdelse.
Ofte er der tvangshandlinger som gentagelse af visse handlinger, hyppig håndvask, indre sætninger og en forestilling om at disse tvangshandlinger, ved gentagelse kan neutralisere tvangstankerne.


PTSD også kaldet posttraumatisk stress syndrom opstår, efter at personer har været udsat for voldsomme begivenheder som overfald, tortur, færdselsuheld og lign.

Er du veteran som jeg selv, er behandlingen 100 % GRATIS


Separationsangst Angst for at være væk fra hjemmet eller forældrene er en naturlig del af børns liv. For nogle børn bliver frygten for adskillelse så overvældende, at de har svært ved at rumme det.
Det kan også ramme voksne.


Hypnose er et godt redskab til at blive fri af angsten, og gøre livet tålelig igen, med hypnoterapi kan man finde årsager til angsten og fjerne de årsager som skaber den.


Jeg tilbyder hypnose mod angst på min klinik i Køge centrum, og er det umuligt for dig pga angst at komme til mig, vil jeg gerne komme til dig uden ekstra beregning


Ønsker du at høre mere er du velkommen til at kontakte mig, det er dig som skal tage det første skridt, og jeg vil gøre mit bedste til at du blive bedre.


Er du lidt usikker på hvad hypnose er og hvem jeg er, kan du booke en gratis samtale i klinikken, hvor du kan møde mig og få svar på dine spørgmål


Folk spørger ofte indtil hvor mange sessioner man skal have for at blive fri for angst.

Vi er alle forskellige og oplever verden forskelligt, derfor nogle har angst og andre har det ikke selvom de måske har været udsat for de samme ting.

1-3 sessioner kan være nok, afhængig af om det er en fobi som er i den lette ende at behandle, modsat PTSD som ligger i den tunge ende som kræver mere end en fobi. 

Mindst 350.000 mennesker lider af angst i forskellig grad.

Angstlidelser starter ofte i barndommen.

80 % af de mennesker, der rammes af en eller flere angstlidelser er under 20 år, når sygdommen bryder ud.

Samtidig ved man, at jo hurtigere en angstlidelse behandles, desto lettere er det at komme af med den igen.


37 procent af unge angstramte mellem 16 og 24 år synes ikke, at det er nødvendigt at fortælle om deres psykiske lidelse til andre. Godt en fjerdedel af dem synes, det er for privat en ting at dele med andre, og lige så stor en andel begrunder deres manglende videndeling med, at de ikke vil have, at andre skal bekymre sig om deres sygdom.

- Selv om angst berører så mange, så er der for mange en skam forbundet med at fremstå sårbar, har formand for Psykiatrifonden, Anne Lindhardt, sagt