HYPNOSE OG RYGESTOPRygestop med hypnose er effektivt


Hvorfor er det svært at holde op med at ryge ?

Det er det fordi at du har overbevidst dig om at det giver dig noget som du ikke tror at du får andre steder, det kan være et break i livet, det gir ro når du stresser, det er en belønning når du har gjort det godt osv.

Når det program / overbevisning køre som hedder "jeg ER ryger" så kan det bevidste sind som godt ved det er usundt, det er dyrt, man lugter skidt, det skidt for heldbredet osv, godt opgive.

Når der er en konflikt med et program/overbevisning og vores bevidste sind, så taber du hver gang.

Med hypnose kan vi omprogrammere din overbevisning med at du er IKKE ryger, og du vil derfor kunne forlade klinikken som ikke ryger med hypnose.

Betyder det så at man ikke kan købe smøger og ryge dem ?
Nej selvfølgelig kan du ryge dem hvis du gerne vil, men din lyst og trang vil ikke være der mere.


Måske kender du allerede de fleste fordele ved at blive ikke ryger, men har du tænkt over de små ting i hverdagen, som man også vil opleve ved at blive ikke ryger, som man måske ikke er klar over, inden du går i gang med at blive ikke ryger ?
Disse små ting er som regel mindst lige så motiverende for at fortsætte som ikke ryger, som det er at vide, at man formindsker risikoen for livsstilssygdomme forårsaget af rygning for eneste dag der går som ikke ryger.

LUGTEN FRA RYGNING FORSVINDER

Efterhånden som du ikke længere ryger, vil lugten af tobaksrøg forsvinde.

Det er både fra dit tøj, din ånde og din hud.

Efter et stykke tid, vil du på grund af din forbedrede lugtesans selv kunne mærke dette mere tydeligt.

At du ikke længere lugter af cigaretter kan du måske opdage, fordi du meget oftere får at vide af din kæreste eller andre, at du dufter godt.

Det kan også være, at du selv kommer i nærheden af rygere, og opdager, hvor grimt tobaksrøg egentlig lugter.

Måske bliver du ikke så let tung i hovedet? Lugten af gammel tobaksrøg kan sagtens være årsag til at få ondt i hovedet eller blive svimmel.


FRISKERE UDSEENDE

Du oplever at få mere farve i kinderne, det har noget at gøre med, at når du stopper rygning, vil den normaliserede blodcirkulation få din hud til at få en friskere kulør og mere glød. Din hud kommer ikke til at se grå og trist ud længere, og derfor vil du generelt se mere frisk ud, end du plejer.


MERE ENERGI EFTER ET RYGESTOP

Ikke nok med at du kommer til at se friskere ud, du kommer også til at føle, at du har mere energi, end da du røg.

Efter et stykke tid vil du nemlig opleve, at du sover mere roligt om natten, og at du generelt bare er mere frisk og udhvilet fordi cigeretterne ikke længer binder ilten i dit blod

FORPUSTET? IKKE EFTER DIT RYGESTOP!

De fleste rygere har nok oplevet at blive meget hurtigt forpustet, især når de for eksempel går op af trapper. Efter et rygestop vil konditionen meget hurtigt blive bedre, og man vil derfor opdage, at man oftest ikke vil blive så hurtigt forpustet. Måske kan man tage trappen flere etager end før, inden man bliver forpustet.


SMAGS- OG LUGTESANS FORBEDRET

Meget hurtigt efter den sidste cigaret kan man smage og lugte mere tydeligt og meget mere nuanceret end før.

Dette kan medføre forskellige ting. For det første kan man få meget mere glæde ved at spise, derudover er der en del, som får et anderledes forhold til nogle typer madvarer end før.

Typisk begynder man at bruge mindre salt og krydderier fordi man nu kan smage maden.

Det er helt normalt, at spisevaner ændrer sig en smule. Det skal dog nævnes, at dette ikke har noget at gøre med, at mange tager på efter et rygestop.

Grunden til at man typisk tager på er, at man mangler at have noget i munden og derfor begynder at trøstespise, hvilket er vigtigt at få med i hypnosen.

”…Hypnosis is the most effective way to give up smoking. According to the largest ever scientific comparison of ways to break the habit…”  

New Scientist Magazine