Intro tilbud til destress kropsbehandling

Kunne du tænke dig at afprøve en destress behandling på 90. minutter.
Så kan du indtil videre få den til kun 550 kr. istedet for normalprisen på 750 kr.
Ved at du kommer med feedback og en anmeldelse af Billestaalbo på trustpilot.dkKropsterapi


Kropsterapi, er for dig som ønsker en krop i balance.


At vælge at gå i kropsterapi er en investering i sin krop!
 

Hos mig handler det ikke om akutte sportsskader, belastninger og kontor-myoser, men om at få kroppen tilbage i balance igen.
Jeg arbejder med det centrale nervesystem, kropskemi, blokeringer og psykisk velvære.
Når jeg arbejder med kroppen er det derfor ofte kombineret med coaching eller hypnoterapi i et forløb, afhængig af hvor stresset at man er,-og hvad som er roden til stressen.  

Min de-stress massage er en blanding af mange forskellige stilarter, som jeg igennem årtier har udviklet og fundet frem til har en god effekt på vores krop når den er i fight and flight mode.

Det er en meget blid massage med varm mandelolie.

Massagen foregår helt afklædt, man er nøgen men tildækket af et lagen de steder man ikke masseres.
Der bruges varm olie på hele kroppen, ønsker man at have undertøj på skal det kunne tåle at få mandelolie.

Kroppen masseres både med lange blide strøg, faste strøg og akupressur, kontra en sportmassage som ofte er med tommel/knoer og kun på muskelgrupperne.
Ved at bruge håndfladen får man massage og berøring på hele kroppens overflade, og man vil aktivere det parasympatiske nervesystem.

Jeg bruger bla elementer fra healingsmassage, pressur, tantramassage, Thai-massage, ayurveda, og alt er skræddersyet til den som ligger på briksen udefra en kort forgående samtale.

Berøring under massage aktiverer vores parasympatiske nervesystem, vores ro og hvile system. Så bla. at oxytoncin hormoner frigives i kroppen og hjernen, hvilket øger følelsen af ​​afslapning og ro i både krop og sind.

Hvorfor virker en de-stress massage så effektivt !


Afspændende og smertedæmpende

Oxytocin. Kortisol. Serotonin. Dopamin.
fremmede ord, men alle vigtige for at forstå hvorfor og hvordan massage påvirker os.

Kort fortalt aktiverer massage den del af hjernen som er forbundet med følelser af lykke og tilfredshed, og sænker samtidig mængden af stresshormoner, som giver os uro og på sigt kan nedbryde kroppen i bogstaveligt forstand.


Oxytocin kaldes også ”kærlighedshormonet” fordi det spiller en stor rolle i forholdet mellem elskende og mellem mor og baby. Men det har også en række andre positive effekter, bl.a. får det os til at afspænde og blive rolige, sænker stresshormon-niveauet og får blodtrykket til at falde. Effekten halveres efter få minutter, men den resterende mængde har vi glæde af længe efter. Oxytocin udløses primært ved berøring og dermed også massage.


Kortisol kaldes ofte et ”stresshormon”. Kortisol er problematisk når det findes i for store mængder over længere tid, og det er præcis hvad der sker når man er stressramt. Kortisol gør det bl.a. svært at sove og at slappe af, det giver uro i kroppen og på sigt nedsat immunforsvar og en række skader på kroppen. Under og sandsynligvis også en tid efter massage mindsker kroppen sin produktion af kortisol betydeligt.


Serotonin og dopamin hører til blandt de såkaldte ”lykkehormoner”, som øger vores glæde og lystfølelse og hæmmer angst, irritabilitet, smerte mv. Også disse hormoner frigives ved massage.


En amerikansk forskningsrapport fra 2005 viste at massage sænker kortisol med i gennemsnit 31 pct., mens serotonin og dopamin øges med 28-31 pct. Samlet peger forskningsrapporten på at massage kan være en meget effektiv metode til at få kroppen til at slappe af og til at dæmpe stress, samtidig med at følelsen af glæde og velvære aktiveres.

 

Kilder: “Cortisol decreases and serotonin and dopamine increase following massage therapy”, International Journal of Neuroscience, 115, 2005, “Physiological responses to touch massage in healthy volunteers”, Auton Neurosci. 2010, “Emotional and physiological responses to touch massage”, ph.d.-studie, Umeå University, Sciencenordic.com, “Pleasant human touch is represented in pregenual anterior cingulate cortex”, Elsevier, 2012


Kilde: “Pleasant human touch is represented in pregenual anterior cingulate cortex”, Elsevier, 2012


   

Accepter aldrig en tilstand, hvis du ønsker en forandring.

Mit ekspertise-område inden for kropsterapi. 


Smerter

Stress

Pause - mentalt velvære


Har du brug for hjælp?

Så er hjælpen kun et klik væk.


Se services