16-26 procent af alle kvinder og par, der har forsøgt at få et barn, oplever ufrivillig barnløshed enten i én eller flere perioder af deres liv ifølge regionerne

Ofte er det svært at få konstatere om det skyldes et fysiske udfordringer, selvom man fungerer normalt fysisk.

og det kan næsten føles umuligt at få sit ønske opfyldt om at få børn.

De fleste, som har problemer med at få børn, føler sig ofte magtesløse og opgivende i processen hvis der intet sker, og man prøver at følge alle gode råd, men uden at der sker noget.

Stress og utålmodighed leder til barnløshed

Følelsernes op og nedture påvirker også vores hormoner.

Man kender måske til når kvinden er gået over tid, og man håber på, at nu er den der.

Så finder man ud af, at det var falsk alarm og, at man stadig er barnløs, efter flere af de oplevelser følelses det  enormt opslidende, og man opgiver næsten håbet om at få børn.

Der er mange faktorer som fx sygdom, alder, miljø og sundhedsadfærd som kan være skyld i barnløshed.

Mange mennesker undervurderer også den mentale del af problemstillingen når vi stresser videre i vores hverdag, og håber bare på, at det lykkes en dag.

Et relevant eksempel er stress, som påvirker vores krop nagativt og stress kan sætte en stopper for kroppens funktioner.

Din sindstilstand kan sætte en stopper for at blive gravid, vi søger ubevidst et voksende pres jo mere vi fokuserer på vores problemstillinger.

Hypnose hjælper dig af med barnløshed

Hypnosen er en fantastisk måde at arbejde med den mentale del af problemstillingen på.

Den kan hjælpe dig med at kunne slappe af i hverdagen og være tålmodighed, og hvis du vil hjælpes, er det dét, som vi bla kan arbejde med.

Man hører ofte om par, der adopterer et barn og som kort tid efter adoptionen oplever, at kvinden bliver gravid.

Dette er kun endnu et eksempel på, at den mentale del af os, har meget mere magt over vores krop, end vi tænker over i hverdagen.

Kvinden har på dette tidspunkt accepteret hendes barnløshed og fundet en anden løsning. Derfor er hun begyndt at slappe af omkring det, der har været hendes problem, og så begynder kroppen at finde den naturlige og balanceret tilstand igen.

I hypnosen arbejder vi direkte med det underbevidste og ubevidste sind, og derved er det muligt at opnå gode resultater. Da jeg arbejder med krop og sind, er det også muligt at arbejde med kroppen, i forhold til stressen.

Ring til Køge Hypnose i dag og få hjælp til at bekæmpe jeres barnløshed.

Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af barnløshed, og at resultaterne kan variere fra person til person.