Udfordringer med manglende orgasme, rejsning, for tidllig afgang sidder ofte mellem ørene på os.

Hvis der ikke fysisk er noget i vejen, vil man derfor kunne arbejde med sin sexuelle problemstillinger med hypnose.

Rejsningsproblemer og for tidlig udløsning hos mænd.

For mænd som har rejsnings problemer eller for tidlig udløsning handler det ofte om præstation-angst og nervøsitet.

Mange mænd kan ikke få rejsning eller mangler lysten til sex hvis de er stresset eller deprimeret, hvis man har haft den udfordring kan det være svært komme igang igen, fordi man tænker på forhånd at det har været et problem, og så derfor bliver det til et problem.

mange mænd forbinder deres manglende evne til at have sex, med deres mangelende evne til at være en rigtig mand, hvilket ødelægger lysten til at have sex på forhånd.

Med hypnoterapi vil man kunne arbejde både med både med stress og depressionen, men også den negative overbevisning om at man ikke kan præstere seksuelt, kan man slippe af med i hypnosen med blot få sessioner.

Orgasme terapi – for kvinder som kan ikke få orgasme under samleje.

Som tantramassør og hypnoterapeut har jeg igennem de sidste 12 år ofte mødt kvinder, som ikke kan opnå orgasme under samleje med deres partner, som skaber et utilfredsstillende seksualliv i et eller velfungerende forhold. Heldigvis har det været muligt at hjælpe de fleste kvinder og par videre efter et mindre forløb

En typisk klient kommer til tantramassage eller behandling først gang, fordi hun har smerter ved samleje, skal lære at mærke sig selv og sin seksualitet igen efter en frivillig eller ufrivillig pause, eller blot ønsker at lære sin krop bedre at kende og få en dejlig oplevelse.

I den snak jeg altid har før og efter behandlingen, dukker der ofte nogle ting op, der gør, at vi aftaler et egentligt forløb, der enten består af massage, hypnose eller en kombination af de to ting.

Med massagen kan vi gå ind og arbejde direkte her og nu på krops niveau og lære kroppen at slappe af og give efter i trygge rammer, hvor vi med hypnosen kan vi gå et skridt dybere og arbejde med grunden til, at man ikke kan opnå orgasme under samlejet.

Min erfaring er, at den manglende orgasme ofte har det at gøre med forventningspres og præstations angst, sjældnere kan det være et overgreb, som ligger bag, og ganske få gange er det noget fysiologisk.

Er det ikke fysiologisk kan man gøre noget ved det.

Det er dermed vigtigt at slå fast, at man ikke kan gøre noget i hypnose, som man ikke normalt vil gøre!

Hvordan kan hypnose og massage hjælpe med at få orgasme under samleje?

I hypnosen kan man arbejde med årsagen til at kroppen ikke giver lov til orgasme under samleje. Det kan gøres bla. via regression, som handler om at identificere de følelser, der er forbundet med situationen, finde og arbejde med begyndelsespunktet for disse følelser, og derefter ligge et anker, der kan komme til udløsning ved f.eks samleje.

Selve hypnosen forgår altid fuld påklædt, og ved hjælp at massagen kan man lære at være i det som sker uden der stilles forventninger til en, og derved letter give slip på det som holder en tilbage. behandlingerne vil vare maks 4 gange x 2 timer. 90 % opnår orgasme med en partner efterfølgende.

Har du lyst til at høre mere om et forløb er du velkommen til at kontakte mig.