Den hypnotiske tilstand hvor man er modtagelig for indre forandringer, sker i en dialog med hypnotisøren, som bruger forskellige værktøjer til at skabe den tilstand.
Det kan foregå både online via zoom eller med 1-1 sessioner, med fuldstændig den samme effekt.

Har du af en eller ande grund ikke mulighed for at komme til mig i min klinik – så kan jeg tilbyde dig online hypnose via Zoom trygt i dit eget hjem

Mange af mine sessioner foregår allerede online med folk både i Jylland, men også uden for Danmarks grænser på engelsk.

Jeg har lige så gode resultater med online hypnose, som med 1 til 1 sessioner,  og med de samme forskellige problematikker som jeg møder til hverdag i klinikken i Køge.

Så har du tanken om at ONLINE HYPNOSE SESSIONER overhovedet virker, så er svaret absolut ja, ONLINE HYPNOSE SESSIONER er lige så effektiv som ved fysisk fremmøde da hypnose forgår ved brug af dialog, instruktioner og suggestioner.

Hvad kan jeg få hjælp med til med online hypnose ?

Der er ingen begrænsninger ifht. om det er online eller fysisk. Om du vælger at komme til KØGE HYPNOSE klinikken eller du vælger en online hypnose session,  uanset om det gælder selvværdet, ANGST, fobier, afhængighed, RYGESTOP eller noget helt andet, så kan du trygt vælge en online hypnose session.

Hvordan foregår en online hypnose?

Du skal ikke tænke på om du har det rigtige program til det, eller om du have  fat på noget program, du får et link tilsendt på mail som du kan tilgå fra en enhver mobil, tablet, eller computer, ganske nemt.

Så sidder jeg klar i den anden ende og lukker dig ind i på en privat chat, hvor det kun er os med linket som har adgang.

Vores samtale vil derefter være fuldstændig som hvis du var i min klinik i Køge.
Når jeg guider dig ned i hypnosen, vil jeg bruge de samme teknikker og værktøjer som jeg også bruger i klinikken i Køge.

Er der noget du skal gøre?

Det eneste du skal gøre før en online hypnose session er, at vælge et sted hvor du kan sidde uforstyrret i ca 60-90 min. Vælg en sofa eller stol hvor du sidder uforstyrret og behageligt, gerne lidt oprejst så man ikke falder i søvn.

Da jeg har brug for at kunne se dine øjne samt ene arm, skal du sidde afslappet i en stol/sofa med muligheden for at have en pude under armen, eller sidde ved et bord hvor du kan hvile armen og sidde afslappet på samme tid. Som på billedet her nederst på siden.

Det er en rigtig god ide at have høretelefoner på, for at udelukke andre lyde, men også for at kunne høre min stemme helt tydeligt uden forstyrrelser. Husk at sætte din telefon på lydløs, så den ikke afbryder din online hypnose.

Sådan bruger du Zoom

Kan jeg bruge min telefon til Zoom ?

Du kan sagtens bruge din telefon til Zoom.

Du skal blot sætte din telefon på flytilstand, slå din wifi til, OG slår programmer fra som sender notificationer så du ikke bliver forstyrret under hypnosen.

Hvordan skal du booke og hvad koster det?

Hvis du ønsker at booke en hypnose session, skal du blot vælge den ydelse der hedder hypnose booking siden.

Alle online hypnose sessioner har en varighed på op til 90 min.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig for nærmere information på mail info@koege-hypnose.dk eller tlf. +45 50 18 18 78

img img img img