Et udsagn som jeg ofte har hørt fra teamleder, mellemleder og topleder, er hvornår mon at de bliver opdaget, at “jeg ikke kan det som de tror at jeg kan !”

Mange leder har det svært i rollen som leder, ofte grundet troen på sig selv, forventningerne til at levere, være den der står til mødet som har styr på alt, være den som altid skal holde taler, være midtpunkt og rollemodel foran andre leder og ansatte uden at vise fejl og svaghedstegn.

Dårlig selvværd, social angst, stress, usikkerhed for fyring og andre begrænsninger i dagligdagen, er ikke kun noget som høre til hos unge mennesker, socialt udsatte eller timelønnet.

Det findes lige så meget blandt arbejdsleder, hvor man ofte bliver målt på sine præstationer dagligt, bla på kundetilredshed, økonomi, sygefravær og bundlinjen.

Dvs. dagligt skal man til “eksamen” og bliver målt og vejet om man er egnet og præstere det som forventes at man skal, og vil derfor trigge disse negative følelser hvis de ligger og lure i underbevistheden.

Hvorfor er det sådan?

Vi er i en tid hvor tingene går så stærkt med at skulle præstere dagligt, og hvor Vi er kronisk bagud med vores opgaver hele tide, og derfor aldrig kommer helt i bund med opgaverne, hvis ikke man bruger aftner og weekends til at nå ned i bunken.

Det påvirker vores sind først med stress som aktivere vores stress hormoner, som aktivere vores tanker, som aktivere vores humør, søvn, temperament og beslutninger på en negativ måde, og næst skaber en leder som ikke er i balance.

For at være en god leder for andre kræver det et overskud og overblik i ofte stresse situationer, hvor vigtige beslutninger tages og har konsekvenser.

Er vi ikke i mentalt balance, bliver de beslutninger ofte taget for at blive taget, så opgaven kan krydses af og man kan påbegynde den næste opgave som ligger og venter.

Hvad er et leder forløb ?

Et leder forløb er et forløb hvor vi arbejder på og fjerner ALLE dine egne indre begrænsniger, forestil dig en dag på arbejdet hvor du ved at du er god nok med de kompetencer du har, du kan sige fra med gode argumenter, kan stå roligt som midtpunkt til forsamlinger, lære selv at fjerne mentaler blokeringer der skulle komme, samt tage stress i opløbet inden det får lov til at påvirke dig både mentalt og fysisk.

Nogle af de ting som er listet her, er ting jeg ofte ser hos leder, og som vi kan fjerne. Listen er er dog ikke endelig og blot eksempler på hvad vi kan gøre noget ved.

Lavt selvværd, nå sine mål, forbedre relationer og forhold, præstationsangst, personlig udvikling.

Selvbebrejdelser, Angst og Angstanfald, Depression, Motivation, Vrede, Selvhypnose, Afhængighed, Stress, PSTD, Svigt, Udbrændthed, Find dine indre ressourcer, Dårlig selvtillid, Selvhad.

Med et forløb vil vi igennem 12 uger fjerne de mentale udfordringer som begrænser dig, dit arbejde, og din udvikling, samt booste de ønsker til mål som du har for din fremtid,- så du KAN komme i mål.

Et forløb hvor du ikke bare som leder bliver bedre, men hvor DU bliver du en bedre version af DIG, den version som du ønsker at være både i dit arbejde og privat.

12 ugers forløb med sessioner fysisk, online eller via telefonen når det passer dig.

Forløbet tilbydes på til private og virksomheder, virksomheder tilægges moms.

12 ugers forløb 14.900 kr. med garanti for at blive en bedre version af dig.

Send en mail info@koege-hypnose.dk om hvornår du kan kontaktes, og vi vil tage en snak ganske gratis, om hvilken muligheder som kan tilbydes dig, og hvilken mål som er realistisk at nå på 12 uger.