Det er grundet mine alkoholiske mor som forsvandt på værtshus når jeg var lagt i seng, at jeg ikke stoler på at kvinder vil blive sammen med mig.

Min far var en mand med temperament som havde en elskerinde udover min mor, derfor ved jeg at jeg ikke kan stole på mænd og skubber dem væk i mine forhold.

Min far gav mig ikke kærlighed og forlod min mor og jeg da jeg var lille, derfor stopper jeg i dag som voksen gode relationer med mænd når det bliver for godt eller de kommer for tæt på hvem jeg rigtig er inde bag facaden.

Vi har mange “gode” undskyldninger og grunde til at vi er som vi er, og hvorfor vi har nogle uhendsigtsmæssige mønstre i forhold og relationer, både privat og profesionelt.

Så er det blot op til os selv, og vores fortid skal bestemme og definere hvem vi er som voksne, eller vi vil tage styringen i vores liv og styre livet den vej som vi ønsker.

Hvorfor er det sådan?

Vores hjerne er ikke så klog, så nogle gange skaber den en vane/et program fordi at den tror det er det bedste for os.

Angst for edderkopper eller andre ufarlige ting er gode eksempler på hjernen beskytter os fra noget “farligt”, som måske slet ikke er farligt.

Vores hjerne kræver mere energi end noget andet organ i vores krop, i forhold til den størrelse.
Derfor er vi mennesker lavet sådan at 95 % af det vi laver, gør vi ubevidst, det betyder vi er programmeret med en vane og gør det uden at tænke over det, for ikke at bruge energi på at tænke på det.

En vane er en programmering i underbevistheden, noget som man gør uden at tænke over.

Hver gang vi lære noget nyt med en masse procceser eller følelser, så skaber vi en ny vane, som gør at vi ikke bevidste skal tænke over de mange procceser næste gang og næste gang og næste gang.
Vi har gode vaner som gør det nemt at køre tage et bad, lave morgenmad, forlade vores hjem lukket og låst, køre bil, og mange mange flere, som gør at vores hjerne ikke skal bruge energi på de ting, men at vi blot gør dem uden at tænke over det.

Så har vi de dårlige vaner som rygevanen, jeg drikker for meget vane, jeg spiser for meget vane, jeg forlader min partner før de forlader mig vanen, jeg dumper altid til eksamen vanen, jeg kan ikke gøre mit job ordenligt vane osv.

Hvad er et transformations forløb?

Et transforamtions-forløb er et forløb over 14 uger. hvor vi ugentligt arbejder på og fjerner ALLE dine begrænsniger. Forestil dig en liste med alle de ting som har begrænset dig, holdt dig fastlåst blev ændret og fjernet.
Hvilken mål vil du så kunne opnå, hvilken muligheder vil så ligge foran dig, hvilken nye mål er så mulige.

Vi finder i samråd de de bedste værktøjer fra både hypnoterapi, kropsterapi, NLP, åndedrætsteknikker, som har den bedste effekt på den enkelte problemstilling.