Hypnose for børn

Børn kan have meget at se til i dag, og har næsten lige så travlt et liv som voksne desværre.
Børn stilles over for mange krav idag, disse krav kan føre til lavt selvværd, manglende social trivsel, generthed, og decideret angst.

Da børn er meget mere modtagelige for omverden, da de ikke har de samme filter og erfaring som os voksne, kan deres hverdag også blive fyldt med negative oplevelse som mobning, for meget skolearbejde, lavt selvværd, fobier eller andet.

Dette kan for mange børn løses med hypnose for børn.d er meget mere åben end hos voksne, det er derfor let at lave forandringer hos børn som mildt og hurtigt kan give dem en tryg hverdag igen.

Børn er gode til at følge det der bliver sagt, samt forestille sig ting med indlevelse, hvor voksne har den kritiske sans der hele tiden stiller spørgsmålstegn ved tingene.

Derfor er det et meget effektivt og hurtigt resultat man kan få gennem behandlingen af børn. Børn kræver som regel færre behandlinger end voksne.

Desuden kan de døje med fobier af forskellig art, men også fysiske symptomer kan opstå.

Hypnosen og hypnoterapien er et redskab der kan virke for mange børn, og jeg har behandlet mange børn og teenagere med meget stor succes.

Forældrene er velkomne til at være med i starten, og barnet skal være min. 7 år. men når børne føler sig trygge vil jeg bede dem om at vente udenfor.

Grunden til dette er at nogle gange kan problemet skyldes en forældre, og børnene vil at loyalitet derfor ikke sige alt det som evt. skal bruges i en behandling.

Jeg har mange års erfaring med behandling af børn og har hjulpet med alt fra at være bange for at gå ind i sin klasse eller skole, angst for hvepse, nålefobi, neglebidning, tandlæge , tisse i sengen, søvnbesvær, bekymringer og uro m.fl.

Hvad skal man overveje i forbindelse med hypnose og børn?

Nogle gange har forældrene en ide om at deres poder har et problem, hvor barnet ikke selv oplever det som et problem, man kan ikke få folk til at gøre noget som de ikke har lyst til, det gælder både voksne og børn, så man kan ikke fjerne en problemstlling hos et barn, hvis barnet ikke ser det som et problem.

Derfor være skker på at barnet har en problemstilling, og ikke at det kun er mor eller fars bekymring.

Nogle børn ( og voksne ) kan have svært ved at forstå hvad hypnose er, og skulle snakke med en fremmed om det.

Derfor anbefaler jeg at man snakker med barnet omkring det, og ser videoen sammen.

Hvis barnet har lyst til at gøre noget ved problemstillingen og forstår at dehar et problem, sådan kan jeg hjælpe.

I skal booke 3 tider med ca en lille uge imellem tiderne, normalt er 1-2 sessioner nok til at fjerne problemet, den 3. gang forstærker vi effekten.

Den første tid mødes vi alle og snakker kort sammen, har Jeres pode lyst til at forsætte med hypnose efter snakken, så bliver i sendt udenfor og gå en tur imens vi arbejder.

Normalt tager en session med børn 15-45 minutter, afhængigt af deres alder og koncentration.

Har Jeres pode ikke lyst, så siger vi tak for nu og det koster intet.