Her kan du enten sende en besked via hjemmesiden, eller gå direkte til online booking HER  

 
 
 
 
 

Hvorfor klienterne igennem tiden har kommet til mig:


Psykiske udfordringer: angst, selvværd, rygestop, vægttab, selvskade, stress, depression mm.


Fysiske udfordringer: Migræne, smerter, allergi, piskesmæld, smerter, seksuel problemer mm.


Enkelt sessioner, forløb, parterapi, uddannelser og undervisning.


Børn, unge og voksne, i klinikken, online eller hos dig.


Forsamtale inden man beslutter sig for et forløb. 


Fortrolighed og Ingen oplysningspligt over for Kommune og forsikring, som eks. psykologer har.Her kan du se nogle af de fantastiske tilbage-meldinger jeg har fået retur igennem tiden.


Lidt udklip fra FacebookJeanette Gylling Haack har anmeldt Køge Hypnose & Kropsterapi v/ Bille Stålbo – 5 stjernerJeg har lige været hos Bille og det var den vildeste oplevelse.. Jeg kørte galt for over 1 år siden og fik piskesmæld, samtidigt med jeg lige var blevet skilt så havde det også psykisk dårligt .. Det hele har siden været en ond cirkel og har fået det dårligere og dårligere, mange smerter ingen overskud.
Har prøver alt været til Fys, kiropraktor, psykolog, kraniesakral osv .. Tog til en meditation aften hos Bille og blev virkelig inspireret og mærkede han kunne gøre en forskel .. Fik derfor aftalt denne ene session og det var det vildeste .. Sidder lige nu uden smerter med en enorm afslappethed og ro i hele kroppen .. Kan kun anbefale det han er fantastisk ..
Mvh JeanetteGitte Lene Quest har anmeldt Køge Hypnose & Kropsterapi v/ Bille Stålbo – 5 stjernerTro det eller lad være 
Min søn på 18 år starter dagen med en smøg så snart han vågner.
Min mand 43 år er ligeglad om han ryger eller ikke ryger.
Jeg selv 43 år og mere og mere afhængig af cigaretter efter et holdt på 6 år. (Start på cigaretter grundet uheldig oplevelse).Vil så hjertens gerne stoppe igen.
Kontakter Bille og får en lang snak, han lagde ikke skjul på noget.
Min søn, mand og jeg gik fra klinikken d. 18/8-2015 og ingen af os har lyst til cigaretter.
Mærkeligt men sandt.
Tak fordi du var ærlig, oprigtig.
Anbefaler dig til alle jeg møder på min vej.
Dit liv - Dit valg
Irene Markussen Bjørnholt har anmeldt Køge Hypnose & Kropsterapi v/ Bille Stålbo – 5 stjerner


Meget professionelt foretagende! Jeg havde bestilt en behandling, men gik ud med en anden - og i øvrigt, mindre kostbar - behandling, som Bille mente ville være mere effektfuld for mig lige nu og her. Det er da at passe godt på sine klienter! Desuden er Bille bare sød, og jeg følte mig omsluttet af tryghed på trods af lidt grænseflytteri! 


Lidt udklip fra trustpilotLine 


Jeg anbefaler til hver en tid Bille, og har haft meget større succes...


Jeg tog til hypnose hos Bille i ønsket om at blive glad for mit navn igen. Til behandlingen snakkede vi i lang tid og fandt ud af underliggende problemer, som skulle arbejdes på, før jeg evt. kunne få glæden for mit navn igen. Bille er super god til at rette forløbet specielt til en, og man føler sig i gode hænder. Jeg blev virkelig positivt overrasket over den fede følelse jeg havde, da jeg gik derfra!
Den rigtige virkning fra hypnosen mærkede jeg i små steps flere dage, ja uger, efter behandlingen. Jeg er ikke bare blevet gladere for tilværelsen, men han har virkelig hjulpet mig med at kunne "lukke nogle døre" og komme videre til et helt perfekt sted i mit liv.
Jeg anbefaler til hver en tid Bille, og har haft meget større succes hos ham end nogen anden psykolog.


Betina Z 


Hypnose 👍

Var hos Bille til en omgang massage som endte med hypnose - egentlig kendte jeg kun hypnose fra tv, hvor mennesker gør fjollet ting!!

Denne her hypnose var helt anderledes og meget professionelt udført - fik sluppet noget, jeg havde med i bagagen på en god måde.

Sjældent har jeg mødt så empatisk og rart menneske som Bille 👍👍👍

Mine varmeste anbefalinger herfra
Jane


Bille har med sin empati og ro

Bille har med sin empati og ro , givet mig hypnose mod stress, som gav mig ro, glæde og energi tilbage til at gå glad på arbejde igen.
Prøv det 😊
nicolai solving


Hypnose

Under eksamener har jeg altid haft problemer med at fokusere ved ikke at kunne slappe af under eksamen. På grund af dette fik jeg introduceret hypnose som Viste sig at være meget effektivt på mig. Nogle dage før mine eksamener var jeg forbi Bille får at prøve hypnose. Hypnosen er yderst afslappende og hjælp mig til at slappe af under eksamenerne.
Anna Holm Heidelbach


Fantastisk hypnose!

Jeg har flere gange gennem de senere år været til hypnosebehandling hos Bille, og skal helt sikkert derhen igen, hvis behovet opstår. 
Bille er enormt dygtig og empatisk, og jeg føler mig meget tryg hele vejen igennem hans hypnose. Jeg kommer ned i en tilstand af fuldstændig ro; som om jeg bliver omfavnet af blødt, lunt vand. Og den følelse bliver siddende i kroppen efterfølgende. Virkelig dejligt! 
Bille har hjulpet mig igennem nogle traumer, jeg ellers ikke har kunnet bearbejde. 
Jeg kan på det varmeste anbefale hans behandlinger!Jeanne Mørk Hansen


Virkelig god oplevelse

Fik en aromaterapimassage af en professionel og dygtig massør. Gik derfra med løsnede muskler og i en dejlig afslappet tilstand. Skal helt sikkert derind igen.Irene Bjørnholt


Hypnose og massage

Jeg har modtaget en kombination af behandling i form af massage og hypnose i forbindelse med min kræftsygdom. Hypnosen til smertehåndtering - jeg blev simpelthen i stand til at undgå smerter. Dette har jeg også kunne bruge ifbm efterfølgende operation. Massagen har afhjulpet stivhed og småkramper i musklerne som kom efter kemobehandling. Bille er en dygtig massør, læser ens krop med lethed og tilpasser massagen efter behovet.
Som hypnoterapeut sørger Bille for at man er velinformeret før sin første hypnose. Man har en grundig samtale hvor problemet og succeskriterier bliver drøftet. Alt foregår i en rar og afslappet - men stadig yderst professionel atmosfære. Kan varmt anbefales!Annelise


Spring over hvor gæret er lavest

Jeg har kæmpet mange måneder med en uvane , Men et besøg hos Bille hybnose, har hjulpet mig af med min uvane , lad være at gå og kæmpe, hop ud i det , det er skønt af være fri for uvaner tak AnneliseClaus Eschen Nielsen


Fik virkeligt noget for pengene, og hypnosen har virkeligt hjulpet.

Det var virkelig en god oplevelse. Det var en meget behagelig hypnose jeg kom i og efter behandlingen gik jeg med en følelse af at være afslappet og overbevist om at det kom til at gå bedre. 

Nu er det 3 dage siden og det har holdt ved, er mere posetiv og kommer helt sikkert forbi klinikken igen, hvis der skulle opstå nye forhindringer. og som en ekstra bonus er jeg holdt op med at ryge. Kan helt klart anbefale hypnose behandlingerne.

Claus
Nete Aarestrup


Super proffesionel massage behandlinger helt i top.

Min erfaring er at Bille`s massage er total velvære for kroppen samt meget personlig udviklende, da den går ind og løsner op for evt. blokeringer og skaber efterfølgende en ny lethed i sindet samt fornyet energi. Samt Bille er altid på tråden til støtte, support i udviklingen, kæmpe plus. Jeg er vild med det, har været der flere gange og vender tilbage.Carsten Jeppesen

4 anmeldelser

DK

Opdateret for 2 dage siden

Hele Familien til hypnose

Både min familie og jeg har gået igennem et længere forløb hos Bille.

Vi havde behov for at få noget hjælp i familien, og investeret i en familie pakke efter en samtale med Bille.
I forløbet slap jeg af med min min stress i mit gamle job, og fik bygget selvtillid til at jeg kunne komme videre til der hvor jeg er i dag.

Jeg troede absolut ikke på at hypnose kunne virke på en mand som jeg, men mit liv og hele min familie er ændret 180 grader til det bedre.
Vil du gøre noget godt for dig eller din familie, så får Bille mine varmeste anbefalinger herfra.

CarstenDin garanti for faglighed og etik