Endnu en dejlig tilbagemelding.

Ida skulle på en livsvigtig antibiotika i pilleform, men har aldrig i hendes 25 årig liv, har hun kunne spise piller uden at kvæles eller at kaste op, så det var et kæmpe problem i hendes i liv.

Efter kun 1 times hypnoterapi og det årelange problem løst.

Jeg forstår stadigvæk ikke efter 14 år med livsændrende tilbagemeldinger som Ida´s, at vores sundhedsvæsen, jobcentre og kommuner ikke har fået øjne op for flere "alternative behandlinger" får at hjælpe folk som er begrænset i deres liv på den ene eller anden måde videre hurtigt og skånsomt.

Mange alternative behandlinger har ofte 1000 år på bagen, som hypnose, meditation, urter, kinesiskmedicin, men det er ligesom at man fejer 1000vis af års erfaringer væk, fordi ingen virksomheder har kunne tjene penge på det, og derfor selvfølgelig heller ikke har lavet nogle studier om hvor effektivt tingene virker.

Tænk hvis vores børn og unge kunne vokse op uden at være begrænset med angst, dårligt selvværd, smerter og andet som begrænser dem, vil det ikke have en værdi for vores samfund.

Kender du en beslutningstager som er modig, i en eller anden instans hvor man har et behov for at hjælpe mennesker med indre udfordringer, så del gerne dette opslag.

5 kommuner i Jylland er heldigvis begyndt at bruge hypnoterapi på skoler , nu mangler vi bare af resten tør at følge trop.

Blot en tanke en onsdags-morgen tanke herfra.