Blog

Ja det kan man godt, hvis man tænker sig selv syg.

Der er en offentlig debat i øjeblikket, om man kan tænke sig rask. Hvilket jeg jo med mit kendskab til sindet power  slet ikke er i tvivl om at man kan.

Vores tanker skaber fysiologiske forandringer i vores krop hele tiden.
Tænker vi på noget som skræmmer os, tænder os seksuelt, gør os sulten eller tørstig eller nervøse så kan vi mærke det i vores krop.

Det som der sker er at hver eneste tanke du har, sender et signal til din krop om at pumpe hormoner ud i din krop, hvilket man føler dem og derefter tolker på dem ud fra de rammer man nu er i på tidspunktet.

Eks. oplever eller blot tænker på noget man synes er skræmmende, vil man straks udlede stresshormoner som kortisol og adrenalin sin krop. Kroppen vil fysisk vil reagere med hurtig hjertebanken, svedige håndflader, sommerfugle i maven, tissetrang, spændte muskler, ændret åndedræt, fokuserede tanker.i din krop, hvilket man føler dem og derefter tolker på dem ud fra de rammer man nu er i på tidspunktet.

Udfra de fysiske påvirkninger man mærker i kroppen, og de rammer man står i vil man tolke at man er angst. Tænker istedet på et møde med sit nye job eller en date, vil man nok opleve det samme, men tolke udfra rammerne at man nok er lidt nervøs.

Så følelser og hormoner i vores krop bliver aktiveret af vores sind, på et ubevidst plan hele tiden.

Tænk nu hvis vi tog kontrollen over vores sind og bevidst tænkte positive tanker, for at producere de gode hormoner i vores krop, Kan man det ?

Hvis vi tænker nagative tanker hele dagen, øv det bliver en dårlig dag, nu er chefen nok sur, jeg dumper til køreprøven, jeg bliver aldrig rask, uanset hvad jeg gør bliver det ikke bedre,- så vil vi udlede en masse stress hormoner i vores krop hele dagen.

Hvis vi tænker positivt hele dagen, solen skinner det bliver en skøn dag, hvis chefen ikke er tilfreds må vi jo snakke om det, jeg har gjort mit bedste til prøven og det skal nok gå, er lidt sløj men det går over snart,- så vil vi udlede alle depositive og healende hormoner i vores krop, som eks vil kunne reducere produktionen af stress hormoner.

Vi ved alle godt i dag at langvarende stress i kroppen udvikler en masse kronisk sygdomme, og vores immunsystemet  er det første som der lukkes ned for efter en periode.

Blodpropper, hjerte-kar-sygdomme og depression er blandt de følgesygdomme, der kan komme efter længerevarendestress, ligesom kroniskesygdommes om allergi, astma, og psoriasis og diabetes ofte aktiveres eller forværres af stress.

Men kan man overhovedet slukke for de negative tanker?

Man kan ikke slukke for alle negative tanker, da vi som mennesker er programmeret til at finde hullerne i osten. Men man kan bla med hypnoterapi arbejde med de ting som trigger en uden en grund.

Går vi rundt og er bange for ikke at kunne performe på jobbet, i parforholdet, føler vi os utilpas når vi går ned og handler eller andre daglige gøremål, føler vi angst mere end hvad er normalt, og går vi og stresser af ting vi ikke kan gøre noget ved,- så går vi rundt i et alarm beredskab hele tiden og stresser vores krop 24/7.

Med hypnoterapi i Køge vil man kunne fjerne de trigger som ikke er gode for os.
De er ikke noget vi er født med, men er noget som vi har tillært os, og derfor kan vi aflære det igen med hypnoterapien.

At tænke sig rask, lyder umiddelbart nemt. Men det er sjældent nemt. For resultaterne kommer oftest længe længe efter, at du har fået tankeprocessen omkring den positiveladet energi integreret, som en naturlig tankerække af positive og glade tanker.

Når du ikke blot praktiserer “at tænke dig rask” men naturligt har fået processen indført i dit liv i din måde at leve og være i livet på, ja så kan du begynde at se en forandring.

Hvordan lære jeg at tænke jeg mig rask?

Der er mange måder man kan lære dette, hos Køge hypnose kan man lære selvhypnose, hvor man lære ved hjælp af øvelser at selv fjerne smerter, negative tanker mm.

Denne video lavede jeg spontant for mange år siden, en kvinde med piskesmæld kom for at få hjælp da det gik udover hendes job, familie og livs kvalitet.

For mig at det hver dag, og et godt eks. på vores egen power til at ændre ting på ganske kort tid, og noget man kan lære på mit selvhypnosekursus.

Til historien skal nævnes at vi efterfølgende lavet 3 hypnoterapi sessioner før det var permanent væk.