Til dig der gerne vil tabe dig på den rigtige og sunde måde

Hver 3. menneske er overvægtig.

De fleste mennesker som kæmper med overvægt gennem livet, har prøvet utallige diæter, piller, shakes og medicin, og ofte ryger de tilbage på den gamle vægt, og mere til når de stopper.

Jeg har selv været der i mere end 30 år, og har nu knækket koden sammen med en kollega.

Vi har sammen strikket et program sammen som virker, og som jeg selv har testet af over de sidste 10 måneder, med et sundt vægttab.

Det kræver at man i en periode har fokus på, og løbende fjerner de bump på vejen der er, indtil de alle er væk, og man ikke spiser på sine følelser mere.

Jeg spiser og drikker alt det jeg har lyst til i dag, MEN jeg har ikke lyst mere, og netop derfor taber jeg mig uden at have fokus på det 24/7.

Jeg skal ikke længere købe guf når jeg handler, jeg skal ikke belønne mig selv med mad eller slik, eller proppe noget i munden når jeg er ensom, ked af det, eller bare keder mig.

Forestil dig nu, at du kan tabe dig uden at skulle kæmpe med pulver, medicin, faste eller konstant sult. Hvordan ville det ikke være fantastisk?

Med 6-8 sessioner over 2-5 måneder kan vi fjerne de overbevisninger og mønstre, der har gjort dig overvægtig, så du ikke behøver at ty til diæter og medicin for at opnå vægttab. Det bedste er, at når forandringerne kommer indefra, risikerer du ikke at tage det hele på igen

I mit nye vægttabsforløb eliminerer vi årsagerne til din overvægt i sessionerne. Derudover er der månedlige opfølgende sessioner online så jeg følger dig i flere måneder, hvor vi finjusterer dit mindset og støtter det vægttab, der allerede er i gang, uden besvær, så jeg følger dig hele vejen, derfor jeg anbefaler et forløb over 5 måneder, så du ikke er på egen hånd før du er klar til det og an stå på egne ben resten af livet.

Det bedste er at jeg er så sikker på at det virker, at jeg tilbyder dig alle dine penge retur hvis det mod forventning ikke skulle virke, og du vælger et forløb med garantien.

Så er du klar til at få et ordenligt spisemønstre, en krop i ballance, og deraf et varigt vægttab resten af dit liv.
Hvis du spiser på andre følelser af sult,- så er denne rejse for dig.

Der er 2 forløb som jeg anbefaler for et varigt vægttab

Almindeligt forløb 1 -  5 x sessioner over 2 måneder, til en pris af 5.950 kr.

Garanti forløb 2 -  8 x sessioner over 5 måneder, er inkl. selvhypnose filer og support mellem sessionerne, samt en garanti for vægttab 9.490 kr.

De fleste vælger forløb 2 med garanti over 5 måneder, da jeg er så sikker på at det virker, at jeg tilbyder at man får alle pengene retur hvis det  mod forventning ikke har en effekt.

Begge forløb bookes under "klippekort" ved bookingen.

 

I dette forløb er målet en normal spiseadfærd inden for maks 5 måneder.

Det betyder at du kun skal spise på følelsen af sult resten af sit liv ( til dagligt ) hvilket har den konsekvens, at den overspisning som har ført til overvægt/fedme stopper, og et naturligt vægttab vil derfor ske automatisk, da din krop kun vil være sulten når din krop har brug for energi.

Det betyder at du måske vil opleve sult på forskellige tider, eller forskelligt fra dag til dag afhængig af din dagligdag, du vil også  opdage hvor hurtigt sulten forsvinder når du begynder kun at spise på sultfølelsen.

 

Da ting som stress, manglende søvn, og spisning på forkerte tider er nogle af de ting som vi vil arbejde med som første prioritet, kan vægttabet derfor først forventes når de ting er på plads.
Derfor forventes det at man følger de anvisninger der foreslås, og som er tilpasset dit forløb så vidt muligt, for at få det i gang hurtigst muligt.

Der kan forventes et vægttab på 1-2 kg. pr måned når adfærden er ændret, hvilket umiddelbart kan synes af lidt i forhold til et større vægttab, man kan få ved en fokuseret diæt.
Men man skal forstå at dette vægttab ikke kommer ved at gå på diæt, men er en konsekvens af at du ændre din dårlige spiseadfærd permanent, og derfor vil du heller ikke falde tilbage og tage vægten på igen, som man normalt gør når man stopper en diæt/kur uanset typen.

Da vi mennesker er meget styret af vaner, kultur, og hvad som er mest praktisk, kan det være at man bliver udfordret på nogle fronter, mht. at man måske ikke skal spise 3-4 gange på klokkeslæt, eller 6 måltider om dagen, kl 20 om aften osv.
Der skal man gøre op med sig selv og sin familie hvad som er vigtigst, er det måden man gør det på nu, eller er det målet hvor man gerne vil hen med sit vægttab.

Det mønstre og adfærd som du har nu alene eller med din familie virker tydeligvis ikke, så derfor skal det hele måske ændres. 

Det er vigtigt af få støtte i dette forløb af sin partner, i forhold til at spisetider, madlavning, antal måltider kan være en del af forandringen, specielt hvis de er en del af grunden til at man er blevet overvægtig.

Der kan være lektier mellem sessionerne i form at tage noter, selvhypnose, eller lign.
Det er kun for at styrke den nye adfærd permanent, og det forventes at man gør sit bedste, for sin egen skyld. 

Garanti

Ved den 2. eller 3. sessioner gør vi status om effekten af sessionerne.
På det tidspunkt burde der være sket en effekt, dvs. en ændring i tankemønstre, spiseadfærd, søvn, stress eller lign. 

Er der ingen effekt sket anbefales det at forløbet afsluttes, og man får alle sine penge retur senest den efterfølgende uge.
Har en man en effekt og ønsker at forsætte, accepterer man at forløbet er virkningsfuldt og man ikke kan gøre brug af pengene retur garantien efterfølgende.


Da der bliver lavet personlige selvhypnoser mm. i det forløb, så skal det fulde beløb betales hvis man selv afbryder forløbet inden de 5 måneder.
 

Forløbet er 5 måneder, og de 8 sessioner lægges i de 5 måneder. ( hvis ikke andet aftales )
3-4 sessioner den første måned.

1 session online i måned 2

1 session online i måned 3

1 session online i måned 4

1 session online i måned 5

I hele forløbet står jeg til rådighed fra kl 8-18 så vidt jeg er ledig, derfor er sms at fortrække.

Efter 5 måneder er ikke brugte sessioner spildt, og kan ikke refunderes. 

Planlæg dem derfor i god tid så vidt muligt.
 

Hvis man overholder de anbefalinger, lektier som der kommer i forløbet, garanterer jeg effekten af behandlingen.

Hvis man ikke følger de lektier som skal laves i forbindelse med forløbet, forringer man selv effekten af forløbet, og derfor forventes det at man gør sit bedste under hele forløbet.

 

Du vil blive overrasket over hvor nemt det rent faktisk er, når tingene falder på plads.


  

Måske tænker du lige nu, er 8 sessioner nok ?

Svaret er JA, det er det ofte, og jeg ved af erfaring, at allerede efter 1. session sker der store forandringer i dit forhold til mad, sultfølelse og mæthedsfornemmelse.

Session 1 – uge 1 

 • Indledende samtale omkring dig og hvorfor du gerne vil tabe dig
 • Målsætning – hvor meget vil du gerne tabe dig – vi laver delbål
 • Værdier – hvilke værdier har du nu, og hvilke værdier skal være en del af dit “nye” liv
 • Tankemønstre
 • Spise mønstre/kostvaner
 • Vi arbejder med hypnosen
 • Du vejes

Session 2 – uge 2

 • Opsamling fra session 1
 • Vi arbejder videre med hypnosen og din positive forandring der sker.

Session 3 – uge 3

 • Opsamling fra session 2
 • Vi arbejder videre med hypnosen og din positive forandringer der sker

Session 4-8

Vil være online ca hver måned, hvor vi vil arbejde med det ting som evt. er dukket op.
Det kan også være vi blot forstærker det gode som sker, måske er du i en presset situation på jobbet eller lign som vi kan defuse.

Så jeg følger dig hele vejen til du kan stå på egne ben med dine nye spise adfærd

Helt lavpraktisk så skyldes overvægt og fedme, ofte at man indtager flere kalorier end man forbrænder. Der kan dog være forskellige årsage til, at dette mønster opstår – for det er et mønster. Det kan også være at der er noget i dig som "holder" på vægten for at beskytte dig.

Vi får mere og mere travlt og flere og flere bevæger sig mindre. Dette er ikke kun i forhold til arbejde, men også i forhold til prioriteringer – når tiden løber løbsk er det ofte aktiviteter og motion der må vige pladsen. Det er blevet nemmere at købe færdiglavet mad, og måske spises maden hurtigt uden at lægge rigtig mærke til, hvad den bestod af eller hvordan den smagte.

Selvfølgelig spiller genetik, stofskifte, hormoner, miljø, psykologiske faktorer en rolle, men igennem de sidste 30 år er overvægten eksploderet.

Man kan ikke ændre på det genetiske, men man kan ændre på en adfærd, og på bundllinien er det antallet af indtaget kalorier der tæller.

De fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt prøvet at være på slankekur – og det har du sikkert også…..og du har muligvis også opdaget, at det ikke virker på den lange bane, og hvorfor gør det så ikke det ?

Det er ganske enkelt: Du har ikke været inde og arbejde følelserne bag dine madvaner og med årsagen til, at du spiser for meget. Når der er tale om en eller anden form for spise adfærd, hvad enten det gælder trangen til slik og søde sager eller mad, så er der altid følelser bag. Det kan være følelser som:

 • Belønning
 • Kedsomhed
 • Virkelighedsflugt
 • eller noget helt andet

Følelserne spiller en stor rolle når vi taler overvægt og fedme, men hvad kom først? hønen eller ægget? for overvægt hænger ofte sammen med lavt selvværd. For en stor del af de mennesker der er overvægtige hænger det også ofte sammen med:

 • Depression
 • Stress
 • Angst
 • Traumer
 • Tillært adfærd
 • NES – night Time Eating Syndrome

 • Du skal spise op
 • Spisning foran TV
 • Mavesækken kan max indeholde 1 liter – lægger du mærke til når du er mæt?
 • Spiser du til du er mæt eller til du ikke længere er sulten?
 • Gryderne står på bordet og det er nemt at tage en ekstra portion “for hyggen”
 • Forveksler følelsen af tørst med følelsen af sult
 • Slik og kager – du fortjener det
 • Mad bestående af tomme kalorier giver hurtig sult
 • Light produkter giver sult fornemmelse
 • Størrelsen af portioner
 • Tillært adfærd

Sammen finder vi gennem værtøjerne vejen til dine positive forandringer, så du allerede efter første session er i gang med dit vægttab.